تلفن:44002324 
دورنگار:44089947
Email: info@tavantarkhis.com
چهارشنبه , 19 بهمن 1390 ورود به سايت ثبت نام كاربر
   

 

اخبار

اخبار جاری | گروه ها | جستجو | اتحادیه RSS

تاریخ انتشار: الاربعاء, اكتوبر 08, 2008 تعداد نظرها: 0 نظر تعداد بازدید: 293 تعداد امتیازدهی:  2   ()

نام ۱۰۰ مقام گمرکی در فهرست سیاه قاچاق خودرو

افزون بر ۱۰۰ نفر از مقام های گمرک فیلیپین به دست داشتن در قاچاق خودرو متهم شدند که ارزش آنها ۲ میلیون دلار ارزیابی شده است

کارآگاه" آنتوینو ویلار" رییس اداره ویژه مبارزه با قاچاق فیلیپین از رییس جمهور کشورش خواستار تکمیل پرونده‌های اتهامی تمامی تحصیلداران، ارزیابان و آزمونگران گمرک ها به منظور شناسایی متخلفان در سفارش های ترخیص و واردات خودرو شده است.
مدرک ها نشان می دهد این مقام های گمرکی مجوز ورود ۱۸ دستگاه خودروی بسیار گران ‌قیمت به فیلیپین را امضا کرده‌اند.
کارآگاه "ویلار" گفت: مقام های گمرک به نقض قوانین تعرفه های مربوطه و دست بردن در سند واردات این خودروها متهمند.
وی ادامه داد:پیشنهادی مبنی بر به مزایده ‌گذاشتن خودروهای گران قیمت قاچاق با هدف ساخت خانه های ارزان قیمت برای نیازمندان کشور ارایه کرده ایم. این مسوول معتقد است خودروهای قاچاق به جای اوراق شدن باید به مزایده گذارده شوند. اوراق کردن خوردوهای قاچاق، سرنوشتی است که ۱۸ دستگاه مسابقه‌ای و گران قیمت، هفته گذشته به آن دچار شدند.
به دنبال این اقدام که در پایگاه پیشین نیروی دریایی آمریکا صورت گرفت نمایندگان فیلیپین شاهد بودند ۱۸ دستگاه خودروی گران قیمت زیبا به یک مشت آهن پاره، خرده شیشه و چرم پاره پاره تبدیل شد.
ارزش این خودروها ۳۰ میلیون دلار اعلام شده است.
 

کد خبر:  42
فرستنده: SuperUser Account
گروه: اخبار سایت
امتیازدهی
اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد؟
نظرات
درحال حاضر هیچ نظری موجود نمی باشد. شما می توانید اول نظر دهنده باشید!

به منظور ثبت نظر اینجا را کلیک نمایید.
چاپ  کمينه